Om oss

Proff Parkett AS er en totalleverandør av vakre og varige tregulv

 Vårt brede sortiment av høykvalitetsgulv, samt våre ansattes fagkunnskap og at vi er et solid selskap (Se vårt regnskap her), gjør det trygt for deg som kunde å handle hos oss. I 2010 ble vi kåret til en gaselle bedrift av DN.no, les mer her: Proff Parkett er en Gaselle


Vi tilbyr både trendy og nyskapende produkter i tillegg til tradisjonelle gulv, og hjelper deg med å finne det perfekte gulvet for ditt bruk. Proff Parkett har valgt en miljøprofil hvor vi ikke forhandler treverk fra regnskogen. Vi har funnet gode alternativer som er sertifiserte og ikke skader miljøet.

Vi leverer både varer og tjenester etter ønske til proffkunder og privatkunder. Vi har egen butikk i Kristiansand, men leverer over hele landet.

Proff Parkett tilbyr et av markedets største utvalg av ulike typer parkett, tregulv og tilbehør. 

Våre ansatte har drevet med gulvlegging i over 20 år og salg av parkett siden 2004. Gjennom denne perioden har vi knyttet til oss ulike leverandører fra Skandinavia og Vest-Europa, for å kunne bistå kunder med å finne det perfekte gulvet. 
Våre leverandører er meget kvalitetsbevisste og kjenner det norske markedet, samt hvilke produkter som passer til norske klimaforhold.

Vår erfaring er at kunder i dag er meget kvalitetsbevisste, trygge på egen smak og har god kunnskap om ulike produkter. Derfor strekker vi oss litt ekstra for å imøtekomme kundens ønsker. 

Proff Parkett jobber både med privatkunder og større prosjekter på proffmarkedet, og kan tilby ferdig lagte gulv til særdeles gode priser.
Er du på utkikk etter det lille ekstra eller lurer på noe innen gulvfaget kan du kontakte oss på

 telefon 41 81 41 81  eller e-mail kontakt@proffparkett.no.